• Massage
 • Sauna   Jaccusi
RelaxMassage

To Relax Massage είναι συχνά το μόνο που μπορεί να μας ξεκουράσει από μία δύσκολη μέρα. Η καθιστική δουλειά, άλλωστε, και οι πολλές ώρες στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή κάνει το σώμα μας να «πιάνεται», τη μέση και την πλάτη μας να πονάει και τα χέρια να βρίσκονται ένα στάδιο πριν την αγκύλωση.

Ας μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι το μασάζ είναι στην πραγματικότητα μία θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα τόσο στην Ελλάδα, με τις τεχνικές του Ιπποκράτη, όσο και στην Ινδία αλλά και στην Κίνα, 5.000 χρόνια πριν. Γι’αυτό το λόγο υπάρχουν και πολλά είδη μασάζ βασισμένα πάντα στην αρχή της μάλαξης των μαλακών μορίων του σώματος.


Διάρκεια : 30λεπτά. Τιμή 25€

Διάρκεια : 60λεπτά. Τιμή 45€

Deep Tissue - Βαθέως ιστού

DeepTissue μασάζ (μασάζ βαθέως ιστού) είναι σχεδιασμένο για να χαλαρώνει έντονους σπασμούς στους μυς. Αυτό το είδος του μασάζ εντοπίζεται κάτω από την επιφάνεια των επάνω μυών. Το μασάζ βαθέως ιστού συχνά συνιστάται για άτομα που έχουν την εμπειρία χρόνιου μυικού πόνου.

Για αυτούς που πάντα αναζητούν ένα πιο δυνατό μασάζ. Αυτή η έντονη μάλαξη με θερμαντικά αιθέρια έλαια ενεργεί σε βάθος, οξυγονώνει το μυϊκό ιστό και σας ανακουφίζει από πιασίματα και επίμονους πόνους.

Περιοχές Του Ανθρώπινου Σώματος Που Εφαρμόζουμε Την Ειδικότητα Της Μάλαξης Των Εν Τω Βάθη Ιστών

 • Περιοχή Ποδοκνημικής Άρθρωσης (Πελματικοί - Περονιαιοι - Καμπτήρες & Εκτείνοντες Τα Δάχτυλα Μύες)
 • Περιοχή Κνήμης (Πρόσθιο - Οπίσθιο Διαμέρισμα Κνήμης)
 • Περιοχή Γόνατος - Τετρακέφαλου Μυός
 • Περιοχή Οπισθίων Μηριαίων Μυών Από Θέση Ανάσκελα
 • Περιοχή Κοιλιακής Χώρας (Λαγονοψοίτη Μυός)
 • Περιοχή Αυχένα Από Θέση Ανάσκελα (Σκαληνός Μυς - Στερνοκλειδομαστοειδης Μυς)
 • Περιοχή Αυχένα Σπληνιοειδής - Κεφαλικοί Μύες
 • Περιοχή Έσο Χείλους Ωμοπλάτης (Μείζων - Ελάσσον Ρομβοειδής - Ανελκτήρας Ωμοπλάτης )
 • Έξω Χείλους Ωμοπλάτης (Μείζων - Έλασσονν Στρογγύλος)
 • Περιοχή Γλουτών (Απιοειδής – Μέσος Γλουτιαίος)
 • Περιοχή Οπίσθια Επιφάνεια Ισχίου (Μικρός Γλουτιαίος)

Διάρκεια : 60λεπτά. Τιμή 60€

Σουηδικό μασάζ

Το Σουηδικό μασάζ χρησιμοποιεί πέντε στυλ, από μακριά ρέοντα κτυπήματα. Τα πέντε βασικά κτυπήματα είναι effleurage (ολίσθημα), petrissage (ζύμωμα), tapotement (ελαφρά ρυθμικά κτυπήματα), friction (εντριβές) και δόνηση/τρεμούλιασμα. Το Σουηδικό μασάζ έχει αποδειχθεί βοηθητικό στον περιορισμό του πόνου, δυσκαμψίας συνδέσμων και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των ασθενών με οστεοαρθρίτιδες στα γόνατα μετά από περίοδο οκτώ εβδομάδων. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει σε άτομα με κακή κυκλοφορία του αίματος. Επινοητής του Σουηδικού μασάζ θεωρείται ο Per Henrik Ling και διαμέσω του Δανού θεραπευτή Johan Georg Mezger υιοθέτησε τα Γαλλικά ονόματα που καθορίζουν τα πέντε είδη κτυπημάτων. Ο όρος Σουηδικό μασάζ δεν είναι γνωστός στη Σουηδία, στην οποία ονομάζεται "Κλασικό μασάζ.

Διάρκεια 60λεπτά. Τιμή 60€

Μασάζ Κεφαλής

Αιθέρια έλαια που θρέφουν το δέρμα του κεφαλιού και τα μαλλιά σας, ενώ τα χέρια του θεραπευτή σας ανακουφίζουν από τη συσσωρευμένη ένταση στο κεφάλι και τον αυχένα. Εξαιρετικό για περιπτώσεις άγχους, αϋπνίας.

Διάρκεια : 20λεπτά.Τιμή 20€

Θεραπείες στο Οργανωμένο μας Φυσικοθεραπευτήριο

Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια, ευθύνη και αξιοπιστία στις διαρκώς αυξανόμενες θεραπευτικές απαιτήσεις των αθλουμένων και ασθενών και του συνεργάτη ιατρού, προσαρμοσμένοι στις εξελισσόμενες τεχνικές της φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης.

Βασική αρχή και επιδιωκόμενος στόχος μας είναι η πλήρης αποκατάσταση στο συντομότερο χρονικό διάστημασε δομικό και λειτουργικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των υπηρεσιών μας είναι οι σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης (τεχνικές manualtherapy - ενδυνάμωση - ιδιοδεκτικότητα) σε συνδυασμό με την χρήση επιλεγμένων φυσιοθεραπευτικών μέσων αξιολόγησης και θεραπείας.

Η θεραπευτική αγωγή διενεργείται από εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές με μεγάλη εμπειρία σε άρτια εξοπλισμένοχώρο θεραπείας, οοποίος προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ασθενή.

Η αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων είναι ζήτημα που απαιτεί επαφή του φυσικοθεραπευτή με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές όπως η PNF και το ManualTherapyγια την γρήγορη επανένταξη του αθλούμενου. Οι τεχνικές αυτές συνδυάζονται με σύγχρονα φυσικοθεραπευτικά μέσα αποκατάστασης. H ολοκλήρωση της αποκατάστασης πραγματοποιείται στο γυμναστήριο μας και στο κολυμβητήριο, όπου δίνεται έμφαση στην ενδυνάμωση και την ιδιοδεκτικότητα.

Οι τομείς στους οποίους η φυσικοθεραπεία εφαρμόζεται είναι στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων, σε παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, σε καρδιαγγειακές και αναπνευστικές νόσους.

Σκοπός:

Η αναφορά στον όρο φυσικοθεραπεία δε σημαίνει ότι θεραπεύεται η πάθηση αλλά πιο σωστά επιχειρείται η προσπάθεια επανεκπαίδευσης των φυσιολογικών κινητικών προτύπων, τα οποία έχουν χαθεί εξαιτίας κάποιας διαταραχής, κυρίως σε νευρολογικά και αναπνευστικά περιστατικά. Σε αντίθεση με ορθοπεδικά περιστατικά, μπορεί να επιτευχθεί η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς, ανάλογα πάντα με το βαθμό του τραυματισμού.

Τεχνικές της Φυσικοθεραπείας

Οι φυσικοθεραπευτές τεχνικές διαχωρίζονται σε παθητικές και ενεργητικές. Η θεραπευτική προσέγγιση θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο θεραπευτή. Οι εξειδικεύσεις δίνονται μετά το τέλος των βασικών σπουδών από σεμινάρια εκ των οποίων τα πιο διαδεδομένα είναι η NDT/Bobath, η PNF και το Manual Therapy.

Επιπλέον, σε ένα φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυσικά μέσα όπως: η υδροθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχοι, διαθερμία, , θερμοθεραπεία, κρυοθεραπεία και μάλαξη καθώς και shockwave.

Κάντε sauna και jaccusi με μόνο 4 €.